Secret Garden

Festivalernas festival.
Finns inga ord som kan beskriva hur fantastiskt det var, men jag ska forsoka.
 
Forst lite bakgrund till vad det ar for typ av festival och varfor dom har den.
Mikes syster hade gatt i samma klass som farmarens dotter (han som ager marken dar festivalen ar) och dom ville anordna en festival i valgorenhetssyfte, sa da fragade dem Sarah, (systern) om dom fick gora dem genom hennes egna valgorenhet (Sarah Hilt's foundation) och det fick dom sjalvklart. 
Sa det startade for 4 ar sedan, och Mikes foraldrar hade i princip ringt honom och bett honom ta med nagra polare, utkladda for den har festivalen. 1a aret hade det varit 400 pers dar och stamningen hade varit galen, alla som jobbade i den oppna baren hade varit jattefulla osv. da det inte fanns nagra vakter eller var speciellt organiserat men jattelyckad. Nu har den blivit popularare och vaxer hela tiden, det var 800 volontarer, och 3500 biljetter salda i ar da dem vill inte ha den for stor.
Nu finns det sjalklart vakter och aven 2 poliser gick runt men ingenting hande sa dom mest chillade runt och snackad med alla :)
 
Sa lordagen borjade med att Mikes vanner fran Melbourne hade flygit till Sydney enbart for att ga pa festivalen,
sa vi var ett gang pa ca 12 pers som begav oss till taget, val framme i Campelltown sa var det taxi ca 30 min ut till ingenstanns, helt ode och mitt ute pa landet.
 
Vi kom fram till festival omradet och gick igenom den "magiska skogen", som hade blivit preppad i olika teman, sa man gick genom blomster, moln, ballonger allt mojligt helt enkelt, for att komma ut till de oppna falten med drink talt, scen, m.m
 
I skogen fanns det aven avstickare, sa om man foljde sma ljus kom man fram till en bio, sedan var det ett biljardbord med lampor som hangde ner fran traden, ett talt som var inrett som ett hus med sangar och massa kuddar. Ah det var sa mysigt och fint, man kande sig som Alice i underlandet och man markte nya detaljer hela tiden. Jag hade seriost kunnat bo i den skogen! Sa vackert!!
 
Gick man at ett hall sa kom man fram till en tennisbana som var omgjort till dansgolv med en gigantisk DJ scen med massa skona DJ's, gick man at ett annat sa kom man fram till en liten rejv stuga med flyttbara vaggar. Det var helt Galet!!
 
Men det absolut basta av allt var sjalvklart allas utkladnader! Alla hade verkligen gatt all in och du pratade med en giraff, sailor moon, en blomsterkruka och en lego gubbe samtidigt, helt fantastiskt!
 
Stamningen var sa glad, det var inte ett enda brak nagonstanns, och det anda man gick runt och sa var typ "sick costume" haha :)
 
Val inne var vi ett jattestort gang men man minglade runt med alla som var dar. Runt 5 snaret nasta morgon sa stangde den och manga stannade kvar och sov i talt. Som tur var fick vi skjuts hem till Mikes foraldrars hus sa vi sov dar, sen vaknade vi upp till en stor frukost med massa gott och tog en tripp runt hans enorma tomt (dom bor pa landet) och forsokte mata hastarna haha sa mysigt och inte ett dugg bakis var jag sa en helt perfekt avslutning pa en helt perfekt helg!
 
Nasta ar kommer bli lika bra som denna :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0