Good Friday = Bad friday (?)

God morgon :)
 
Igar fick jag sluta annu tidigare sa jag skyndade mig hem, for att kunna hanga med Sara innan hon drar men dom var ute pa klipporna i Double Bay och badade haha, sa hem kom jag till ett nastan tomt hus, mike var hemma iaf vilket var nice sa vi gick och kopte smoothi och sushi for att pigga upp mig da jag vaknat pa helt fel sida igar, och det hjalpte.
Sen var det dags for honom att sticka till jobbet sa da kom Sara och Tim hem, vi tog en "sista" ol pa The Rose och sedan bar det av till flygplatsen. Det ar sa skont med Sydney flygplats for den ar sa nara har, det tar ca en kvart med bil sa det ar hur smidigt som helst.
 
Nar vi kom dit checkade vi in hennes vaska sen gick vi till en av barerna och at och vantade pa att hon skulle boarda. Ca 5 min innan boarding sa blev det kramkalas och vi tvingades saga hej da! Ledsamt!!!
 
For nastan exakt ett ar sedan sa var det ju jag som blev av-vinkad for att jag skulle hem sa jag vet hur jobbigt det kan vara.
 
Jag hoppas iaf att flygresan gar smidigt for henne :)
 
Imorse vaknade vi upp i vanlig ordning for att ga ut och ata frukost men eftersom det ar Good Friday sa ar ALLTING stangt och jag menar verkligen ALLT! Du kan inte ans handla mat i mataffaren, det suger verkligen for jag hade planerat att kopa massa matvaror och annat nodvandigt.... jaja. Det anda som ar oppet idag ar mikes bar haha, stackarn, verkligen alla andra ar lediga.
 
 
 
 
Sa jag tankte spendera denna dagen med lite filmer och sedan ta tag i mina studier, men klockan ar bara 12 sa jag har gott om tid :)
 
glad påsk alla där hemma :)

Kommentarer
Postat av: Sara

:( :( :(

2013-04-01 @ 08:16:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0